Kan fort bli 1/9

Hvis helsemyndighetene får det som de vil, blir det ikke seriestart på breddefotballen før tidligst i starten av September.

– Helt ærlig synes jeg det er meningsløst og hodeløst at de ikke åpner opp for oss, nå som det har åpnet opp så mange andre deler av samfunnet. Treningssentrene får åpne, mens vi driver med utendørs idrett og ikke får lov til å starte. Jeg forstår det bare ikke, sier Ronny Johnsen, trener for FK Eik Tønsberg i 3. divisjon, til VG.

Hadelandsfotball slutter seg til Johnsens meningsytring i VG, og mener at breddekamper i større grad er mindre smitterisiko en høyere i systemet. Både når det gjelder antall publikummere, og ikke minst frekvensen på nærdueller. En start så sent på sesongen kan fort medføre at de på laveste nivå (6. divisjon i IØFK og 7. divisjon i Buskerud) trolig ikke blir gjennomført. Trolig kan det igjen medføre til at flere klubber forsvinner fra fotballkartet når vi skriver 2021.

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *