Uforståelig med 1/9

NFF har liten forståelse for at breddefotballen fort ikke kan starte opp før 1. September, hvis rådene fra Helsedirektoratet og FHI følges.

– Datoen 1. september er både uforståelig og uakseptabel. Vi har planverket klart, og vi har ikke minst klubber som lojalt har fulgt smitteverntiltakene hele veien. Det er viktig å poengtere at vår koronahåndbok er fotballens fundament for smittevern, og den vil gjelde i lang tid fremover i forbindelse både med kamper og treninger, og vi ber nå helsemyndighetene om å få legge frem planene for de så raskt som overhodet mulig. Danskene åpner opp for maks 50 involverte i forbindelse med kamper, og i våre planer er det også lagt opp til få involverte under kamper og turneringer i breddefotballen. Det er umulig for NFF og alle klubbene å forstå at et land som Danmark med tilsvarende lave smittetall kan åpne opp, mens Norge sier nei. Særlig med tanke på hva det ellers åpnes opp for i Norge. Det er ikke å ta den betydningen norsk fotball har for lokalsamfunn over hele landet på alvor, uttaler Alf Hansen til Fotball.no

Som tidligere skrevet, tror Hadelandsfotball at en oppstart i September medfører kun spill i 4. og 5. divisjon.

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *