Måned: mai 2020

Plass til flere 21. Juni

Endelig kan vi 21. Juni øke antallet deltakere, i tillegg er det annen viktig info vedrørende siste løp før sommerferien.

Nå er det bare å begynne å glede seg til løp 3, og klatringen opp til Koperud. Vi har nå økt påmeldingsgrensen til 150 deltakere (den må dere hjelpe til med å fylle). Så hvorfor ikke arrangere egne interne konkurranser om hvem som er beste klatrer? I tillegg gjelder følgende:

• Kun forhåndspåmelding (som for de to foregående løp)
  • Mulighet for å gjennomføre i forkant på Strava/Garmin
  • Intervall reduseres fra et minutt mellom til 30 sekunder mellom hver startende.

Bli med å lage en skikkelig folkefest i og rundt løypa før sommerferien starter. Vi sees.

Ferdig merket

Da er det faktisk bare å gi på for dere som skal forhåndsløpe, da deler av løypa nå er merket opp.

Gjør oppmerksom på at løypa ikke er fullverdig merket, slik den vil bli på selve løpsdagen. Men, vi har i dag hengt opp gult merkebånd i den delen av løypa hvor det kan være mest vrient å finne frem. Uansett finner dere kartutsnitt både på siden her, i Strava og på Garmin til hjelp.

Åpnes til helgen

Ønsker du å gjennomføre 2. løp på forhånd, vil det være mulig fra fredag av inneværende uke. Men, noen viktige punkter må du huske.

På lik linje med 1. løp gir vi deltakerne muligheten til å gjennomføre 2. løp også «virituelt». Denne gangen er det tilgjengelig løype både for Strava-brukere og de som benytter Garmin. Begge er lagret som Oppdalskarusellen 2. løp. Husk dog følgende punkter:

• Løypa vil ikke være fullverdig merket som på konkurransedagen. Merkebånd plasseres ut i stiområdet fredag morgen.
  • Meld fra på hschevik@gmail.com hvis du skal løpe på forhånd.
  • Siste frist for innsending av tid (til ovennevnte mail) er denne gang kl 16:00 7/6-2020.

Noe du trenger hjelp til, så vennligst ta kontakt.

Bildegalleri på plass

Lyst til å mimre? Nå finner du gode minner på høyresiden på nettsiden vår.

Endelig har vi lansert bildegalleri fra 2019 + 1. løp for 2020. Stor takk til både Svea Skilag og Oddvar Gorset for gode bidrag. Har du noen bilder liggende fra karusellen? Send de til hschevik@gmail.com, så poster vi de hos oss.

Enda en mulighet

Nå er det under to uker igjen, og snart blir det åpnet for de som vil gjennomføre løp 2 på Strava, men det kommer kanskje enda en nyhet.

For å kunne tilby et enda bedre produkt for dere som deltakere i det spesielle året 2020, vil vi på løp 2 også gi dere anledning til å fullføre løp 2 også via Garmin. Så dermed vil vi, om kort tid, offentliggjøre for begge disse appene. Selvfølgelig er det fortsatt mulig å gjennomføre på selve løpsdagen også, noe vi håper flesteparten gjør.

Gratulerer og lykke til

Først av alt til alle dere som er med å gjøre Oppdalskarusellen til en folkefest, gratulerer med dagen.

I tillegg er det vel noen av dere som skal delta på dagens event, nemlig 17. Mairaton. Skal prøve å samle de resultatene her til vår egen lille resultatliste, så gjerne send det til meg også. Jeg selv er klar for å legge i vei på halvmaraton kl 08:30. Hvorfor så tidlig? Jo, resten av familien skal 10 km, og jeg jeg håper å få med med starten deres. Gleder meg!

Fulltegnet – igjen!

Vi bøyer oss i hatten, og konstaterer at nå er alle 60 plassene tatt. Rett og slett imponerende.

Det er dermed nå mulig å sette seg opp på venteliste for de av dere som ikke rakk grensen. Følg påmelding på normal måte, og dere vil bli registrert på ventelisten og blir ikke krevd betaling før det er ledig plass.

Skulle du som er påmeldt underveis ikke ønske å delta på 2. løp, så gi oss beskjed før påmeldingsfristen, slik at vi kan gi tilbud til noen andre.

Snart fulltegnet igjen

Kun to dager etter første løp, er det snart fullt igjen. Vi som arrangør ser frem til lettelser.

Per 12/5 kl. 08:00 er det nå kun fem ledige plasser igjen, da vi også denne gang må ha et makstak på 60. Skulle du ikke rekke å bli blant de første ber vi dere instendig om følgende:

• Meld dere på, slik at dere havner på venteliste (kun de som får tilbud hvis det blir ledig)
  • De som er deltakere, gi beskjed hvis dere av en eller annen grunn ikke kan, slik at andre kan overta plassen

Forhåpentligvis vil vi fra løp 3 kunne åpne opp for flere deltakere enn til nå.

Ekstremt tett topp tre

I herreklassen ble det tre debutanter på pallen, og alle tre havnet innenfor tre sekunders differanse.

Vinner av 1. løp i herreklassen av Oppdalskarusellen gikk til Bjarte Bjertnæs fra Jevnaker IF Ski. 2,7 sekunder bak kom Even Molden fra Gran, mens det skilte kun tre tideler ned til Lars Bergendahl fra NTNUI som sikret tredjeplassen.

Full resultatoversikt finner du her

Fikk plass i siste liten – vant

Maja Hval-Thomsen var en av løperne som stod på venteliste til sent lørdag kveld, og ventetiden var definitivt verdt det.

Harestua-løperen tok like godt seieren i første løp av Oppdalskarusellen i kvinneklassen, og det med en margin på 7,1 sekund til Marthe Olsen Katnosa. Guro Næss Berge sikret 3. plassen, med 18 sekunds differanse til vinneren.