Måned: august 2020

Oppdalsløpet sesongavslutter

Lørdag 19. September går sesongens siste løp av stabelen på NOIL, og det er i tillegg gratis!

Tradisjonsrike Oppdalsløpet arrangeres av NOIL 19/9. Påmelding finner du på https://www.webscorer.com/register?pid=1&raceid=219785&lang=no, eller via meny øverst på skjermen.

Start fra Noil klokka 13.00. Gratis påmelding. Variert løype på ca 3,5 km på sti og grusvei. Premiering til raskeste kvinne og mann.
Registreringen på denne siden stenger 18.9.2020 klokka 23.59. Det er mulig med påmelding løpsdagen frem til klokka 12.30 den 19.9 men oppfordrer til å gjøre registreringen her.

Startliste Jaktstart menn

Her følger oversikt over differansene for den avsluttende jaktstarten for menn. Husk at du må være påmeldt for dette løpet også:

Startliste Jaktstart kvinner

Her følger oversikt over differanser for den avsluttende jaktstarten for kvinner. Husk at du også må være påmeldt til løpet her også:

Tilbud både til løpere og publikum

I morgen er det duket for 4. løp, og i tillegg til løpet er det også en liten kiosk som vi hadde på forrige løp.

Viktig å huske er at vi kun tar betaling med VIPPS (se nr på bildet), og at dere må passe på smittevernavstand i kioskkø. Så gleder vi oss alle til å se deg og dine enten på NOIL eller rundt løypa.

Påmeldingsfrist i dag

Minner om at det er påmeldingsfrist for 4. løp av Oppdalskarusellen i dag kl 20:00, og det er ingen etteranmelding denne gangen heller. Som tidligere nevnt gjelder alle løp i sammendraget med tanke på jaktstarten, og ikke minst for å få deltakermedalje. Vi minner også nok en gang på å ta smittevernhensyn (En meter avstand) både i og utenfor løypa!

Puljestart på søndag

Søndag er det duket for det 4. løpet i karusellen, og vi tilnærmer oss fjorårets startmetode.

På det kommende løpet på søndag blir det ikke intervallstart, som på de foregående. I stedet blir det puljestart. Det vil si at vi kjører to puljer, som starter med fem minutters mellomrom. Herrene får start kl 14:00, mens kvinnene starter 14:05. Vi oppfordrer uansett deltakere til å overholde smittevern (en meters avstand) i startområdet og underveis i løypa.

Står mellom to alternativer

4. løp nærmer seg med stormskritt, og denne gangen blir det ikke intervallstart (såfremt det ikke skjer drastiske endringer i samfunnet). Per nå står vi med to alternativer:

• Tradisjonell fellesstart (slik vi gjorde forrige sesong)
  • Puljestart, hvor vi slipper av gårde et visst antall løpere i hver gruppe med et visst antall minutters mellomrom.

Kommer tilbake når endelig beslutning er tatt, men mulighet for å løpe i felt er i alle fall nærmere enn noen gang. PS! Ikke påmeldt enda? Det er under to uker til start nå!

4. løp åpnet på Strava

Tradisjonen tro i 2020 åpner vi også for å løpe 4. løp på Strava. Eneste forutsetningene er at du er påmeldt i konkurransen, og gjennomfører på Strava senest innen søndag 23. August kl 12. Husk at løypa ikke merkes før selve løpsdagen. Resultat sendes på mail til hschevik@gmail.com.