Konkurranseformat

Vil være en aktiv klasse med tidtaking, fordelt på klassene kvinne og mann.
Alle de fire første løpene for teller for den avsluttende jaktstarten (5. løp).

Det vil si at løpere i klasse med tidtaking samler poeng i de fire første løpene, som avgjør avstand i jaktstarten. Den avsluttende jaktstarten avgjør rekkefølgen sammenlagt i karusellen, hvor første løper i mål er vinner osv. Poeng vil kun med andre ord gjelde for løp en til fire.

Sammenlagtlisten blir beregnet på følgende måte:
Poengskala ut fra plassering (40 beste får poeng):
» 1. plass = 60 poeng, 2. plass = 54 poeng, 3. plass = 48 poeng, 4. plass = 43 poeng, 5. plass = 40 poeng, 6. plass = 38 poeng, 7. plass = 36 poeng, 8. plass = 34 poeng, 9. plass = 32 poeng, 10. plass = 31. poeng, 11. plass = 30 poeng osv. 40 plass = 1 poeng.
Poeng legges sammen for alle de fire første løpene.
Siste løp vil bli avviklet som jaktstart, hvor poengsammendraget er avgjørende for avstand mellom løpere. Eksempel: leder sammenlagt har 142 poeng, mens nummer to har 131 poeng = 11 sekunders avstand i jaktstarten.
Førstemann i mål etter siste løp er vinner sammenlagt.
Sammenlagtliste og resultatlister vil bli offentliggjort på nettsiden.

Premiering
Deltakermedalje til alle som har deltatt på tre eller flere løp (Både med og uten tidtaking). Egen premie til vinner i dame/herreklassen.

Kafeteria/kiosk
Det vil være tilgjengelig med kafeteria/kiosk på arrangementsdagene i grillhytta ved startområdet. Her kan det handles med VIPPS på 603263 (Nordre Oppdalen IL).

Vi håper også i 2024 å kunne ha en sommeravslutning på løp 3 i sammen med vår samarbeidspartner NOIL. Siste løp vil det bli avslutning med grilling og premieutdeling.

Frivillige
Vil være behov for nummerutdelere, sekretariat, tidtakere, starter og løypevakter. Vil du bidra? Ta kontakt på hschevik@gmail.com.

Datoer
» 1. løp – 14/4
» 2. løp – 5/5
» 3. løp – 23/6
» 4. løp – 25/8
» 5. løp – 15/9 (Jaktstart)
Løpsstart for de fire første løpene er kl 14:00. Siste løp blir løpsstart kl 12:00. Henting av startnummer er senest 30 minutter før løpsstart.

Betaling/pris/etteranmelding:

Pris enkeltetapper: 70,- for ikke medlemmer, 40,- for medlemmer i NOIL per løp. Totalpris for hele karusellen kr.: 350,- for ikke medlemmer, og kr.: 200,- for medlemmer av NOIL. Etteranmelding løpsdagen koster 100 (70 for medlemmer av NOIL). Åpent fra 12:00 til 13:00.

Betaling kan skje med bankkort, via VIPPS til 95164866, eller til kontonummer 1440.46.67441. Husk å merke betaling med OK, etappenummer og fakturanummer (får du i bekreftelsesmail). Betaler du for hele karusellen, merk med OK, Alle og fakturanummer (får du i bekreftelsesmail).

VR-løp:

I 2024 vil de fire første løpene være åpen for å kunne løpe på Strava/Garmin etc. (løpeapp med kartfunksjon). Gjennomføring av løp på løpeapp må utføres i tidsperioden lørdag uken før hovedløpet, og innen fredag løpsuken. Resultat må være oversendt på hschevik@gmail.com innen kl. midnatt fredag før løpsstart. Resultatet vil også bli offentliggjort på startlisten på selve løpsdagen på startlistene.