Konkurranseformat
Vil være en aktiv klasse med tidtaking, og en for de aller minste på NOIL uten tidtaking.
Deltakere må utøvere delta på minimum to av de fire første løpene for å kunne være med å kjempe om sammenlagtpremien etter 5. løp. Har dog en utøver ikke deltatt på to løp i de foregående, er de selvsagt velkomne til å delta på siste løpet, men har ikke mulighet til å vinne sammenlagt.

Sammenlagtlisten blir beregnet på følgende måte:
Poengskala ut fra plassering (40 beste får poeng):
" 1. plass = 60 poeng, 2. plass = 54 poeng, 3. plass = 48 poeng, 4. plass = 43 poeng, 5. plass = 40 poeng, 6. plass = 38 poeng, 7. plass = 36 poeng, 8. plass = 34 poeng, 9. plass = 32 poeng, 10. plass = 31. poeng, 11. plass = 30 poeng osv. 40 plass = 1 poeng.
Poeng legges sammen for alle de fire første løpene, og etter fjerde løp blir dårligste løp strøket (f.eks har en deltaker to 1. plasser, en 3. plass og en 7. plass, vil de to 1. plassene og 3. plassen telle i sammendraget).
Siste løp vil bli avviklet som jaktstart, hvor poengsammendraget er avgjørende for avstand mellom løpere. Eksempel: leder sammenlagt har 142 poeng, mens nummer to har 131 poeng = 11 sekunders avstand i jaktstarten.
Førstemann i mål etter siste løp er vinner sammenlagt.
Sammenlagtliste og resultatlister vil bli offentliggjort på nettsiden.

Premiering
Deltakermedalje til alle som har deltatt på tre eller flere løp. Egen premie til vinner i dame/herreklassen.

Kafeteria
Det vil være tilgjengelig med kafeteria på arrangementsdagene, og på siste løp vil det bli avslutning med grilling og premieutdeling..

Frivillige
Vil være behov for nummerutdelere, sekretariat, tidtakere, starter og løypevakter. Vil du bidra? Ta kontakt på hschevik@gmail.com.

Datoer
" 1. løp - 19/5
" 2. løp - 16/6
" 3. løp - 23/6
" 4. løp - 25/8
" 5. løp - 8/9
Løpsstart for de fire første løpene er kl 14:00. Siste løp blir løpsstart kl 12:00. Henting av startnummer er senest 30 minutter før løpsstart.

Betaling/pris:

Pris enkeltetapper: 60,- for ikke medlemmer, 30,- for medlemmer i NOIL per løp. Totalpris for hele karusellen kr.: 270,- for ikke medlemmer, og kr.: 120,- for medlemmer av NOIL
Betaling kan skje via VIPPS til 95164866, eller til kontonummer 1440.46.67441. Husk å merke betaling med OK, etappenummer og fakturanummer (får du i bekreftelsesmail). Betaler du for hele karusellen, merk med OK, Alle og fakturanummer (får du i bekreftelsesmail).