Møte først 10. August

Oppstart av breddefotballen lar vente på seg, selv om NFF har protokoll klar for igangsetting.

– Vår breddeprotokoll for igangsettelse for hele breddefotballen er klar, og vi er glade for Kulturdepartementets imøtekommenhet overfor både protokoll og stadfestelse av fotballen helsemessige og sosiale betydning for samfunnet. Et møte først 10. august kommer imidlertid sent for våre klubber som skulle vært midtveis i sesong nå. Vi ber hele regjeringen om å revurdere forslag til møtetidspunkt, slik at vi kan få en realitetsvurdering av vårt forslag til protokoll på et langt tidligere tidspunkt. Det mener jeg de over 50 000 spillerne i breddefotballen for voksne fortjener, forteller Terje Svendsen til fotball.no.

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *