Mer åpent enn forventet

Jevnaker får besøk av Åssiden søndag, og gjestene skal i utgangspunktet være store favoritter. Vi tror det blir en meget jevn og spennende batalje.

Jevnaker står med tap i sine fire siste kamper, og har kapret seks av 18 mulige poeng så langt. Laget kommer fra tap sist hjemme mot Svelvik, hvor JIF tidvis hadde full kontroll på kampen. Foreløpig befinner JIF seg på en 12. plass, og må få opp konsentrasjonen midtveis i 1. omgang. Siste fem kamper har medført seks baklengs i det tidsrommet. Status siste fem hjemme: 1-0-4

Åssiden har enda ikke vunnet noen bortekamper denne sesongen, men står med kun et tap i sine fem siste kamper. En annen ting å bemerke er at gjestene har scoret mål i alle kamper i 2022-sesongen. Tapte sist hjemme i toppoppgjøret mot Vestfossen (2-4), og befinner seg på en 7. plass for øyeblikket. Laget er meget giftige siste 15, da de har scoret åtte av lagets mål siste fem. Har også som JIF en liten dupp defensivt midtveis i første omgang. Status siste fem borte: 2-2-1

Ingen seire til Jevnaker i siste fem møter, og ble 2-2 sist lagene møttes på samme bane tilbake i 2019. Åssiden er naturlige favoritter, men tror de vil få en tøffere kamp her enn forventet. Likevel tror vi på et knepent tap for JIF. Tips: B