Ekte Hat-trick på 14 minutter

Lunner/Harestua viste ingen nåde, og for lagets toppscorer, Iselin Nitter, ble det i tillegg en festaften.

Ikledd blå drakter for anledningen, og kamp på Harestua, ble det virkelig en festaften for de fremmøtte da Storhamar 2 kom på besøk. – Overlegen 8-0 seier mot Storhamar 2 i varmen på Harestua i dag. Jentene hadde omtrent alt av spillet fra start til slutt og produserte haugevis av sjanser! var utalelsene fra Lunner/Harestua på lagets Facebook-side etter kampen.

Lagets toppscorer, Iselin Nitter, fyllte like godt på målkontoen med fire nye mål denne kvelden. Når hun i tillegg scorer ekte hat-trick på 14 minutter i 1. omgang, må det sies at hun leverer over all forventning. En annen storscorer, Martine Dahlby Mathisen kom også på scoringslista, samt at «veteranen» Guro Næss Berge også bidro med to mål, ble det en festlig aften for damene.

Lagbørs: Lunner (30) – Storhamar 2 (18)