Ny seier for Harestua

Harestua har tydelig bestemt seg for å være med å kjempe i toppen denne sesongen, og returnerte fra Toten med tre nye poeng.

Motstander Skreia 2 skulle på papiret være en grei match for laget lengst syd på Hadeland, og allerede etter 20 minutter ordnet Marius Andersen 1-0 til de blå. Neste scoring lot ikke vente på seg lenge, da Jor Strand Wulff doblet ledelsen kun seks minutter senere. Watcharapong Kingkhokkruad pungterte kampen, med å gi HIL 3-0 kun minuttet etter Wulff sin scoring. Hjemmelaget reduserte syv minutter før full tid, slik at lagene gikk til pause på stillingen 1-3.

2. omgang inneholdt lite, bortsett fra at Skreia 2 endte med å få en spiller utvist mot slutten for to raske gule kort (fire minutters mellomrom).

Lagbørs: Skreia 2 (14) – Harestua (28)