5-2 til JIF, men på kort

Jevnaker hadde en gylden mulighet til å få nedrykksstrid på en armlengdes avstand, men eneste sted de var suverene var i Enes Erkök’s dommerblokk.

JIF fikk en på snyteskaftet allerede seks minutter ut i kampen, hvor Mohamed Mohamed scoret sitt femte mål for sesongen. Heldigvis klarte hjemmelaget å utligne fem minutter før pause, slik at lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1.

2. omgang endte målløs, men dommer Enes Erkök fikk nok å gjøre. Jevnaker presterte å få fem gule kort i løpet av en halv time, men heldigvis er det ingen av spillerne som havnet i dommerboka som står i fare for suspensjon. Resultatmessig en skuffelse av Jevnaker, som fortsatt må holde trykket oppe fremover for å holde seg unna nervepirrende bunnstrid til høsten.

Lagbørs: Jevnaker (20) – Konnerud (26)