Sterk 2. omgang

Toppoppgjøret på Frøystad endte som forventet, men Lunner/Harestua skal ha honnør for en god 2. omgang resultatmessig.

Hjemmelaget fikk ikke akkurat noe pangstart, da Camilla Bekkevold ga Brumunddal ledelsen allerede etter fire minutter. Når det også kommer to baklengs til før storscorer Iselin Nitter reduserer, er kampen allerede avgjort til pause. Positivt fra Lunner/Harestua sin side er at de spiller uavgjort i 2. omgang mot divisjonens suverent beste lag. – Det ble dessverre 2-4 tap mot Brumunddal i kveld. Vi møter et meget godt lag, men føler vi er på høyde i andre omgang. Dagens målscorere: Emma og Iselin. Nå tar vi en liten sommerferie og gleder oss til høstsesongen som starter 12. august, kunne klubben fortelle på sin Facebook-side.

Lagbørs: Lunner/Harestua (15) – Brumunddal (41)