Borteformen ødelegger

Jevnaker 2 fikk en etterlengtet seier sist mot HBK 2, men mot Vikåsen er trolig laget tilbake i den negative trenden.

Vikåsen står med 10 av 18 mulige poeng til nå i sesongen, med sterk seier sist borte mot Eiker/Kvikk 2. Forrige hjemmekamp endte med tap 0-1 for Haugsbygd. 4. plass til nå, men har på sine fem siste sluppet inn seks av åtte mål første halvtimen. Styrken offensivt er rett før pause og rett før kampslutt. Status siste fem hjemme: 2-1-2.

Jevnaker 2 er uten poeng på sine bortekamper til nå i sesongen, men har scoret i alle kamper så langt. Dog er det kun en seier på siste fem for laget. Som nevnt kom den seieren i forrige kamp, hvor erkerivalen HBK 2 ble slått 4-1 på eget gress. Forrige bortekamp ble det stortap 7-1 for Konnerud 4. JIF 2 har kun en scoring i 2. omgang på sine fem siste kamper, og har også tendens til å sprekke siste kvarteret. Status siste fem borte: 0-0-5

Vikåsen mangler Dan Henrik Sekse Stender til denne kampen grunnet suspensjon, men bør likevel kunne dra poengene i land. Bedre form, og JIF 2 sin grelle borteform gjør at tipset ender på Vikåsen. Tips: H