Dobbel Berget ikke poeng

Gran pangåpnet mot Ottestad, men sprakk så det sang. Dermed ble det tomhendt retur til Hadeland for tomåls-scorer Ole Petter Berget.

Gjestene fra Hadeland fikk tildelt straffe allerede etter 22 minutter, som fast straffeskytter Ole Petter Berget omsatte i scoring. Kun tre minutter senere var samme mann på plass, og doblet ledelsen til Gran. Dermed er spilleren oppe i åtte scoringer så langt denne sesongen. En solid første omgang ga håp om retur fra Ottestad med poeng, da 2-0 til Gran ble stillingen til halvtid.

2. omgang tok det nesten like lang tid som GIL trengte i første, før Ottestad reduserte. Remi Heggedal tente håpet hos hjemmelaget i det 68. minutt. Fem minutter senere var lagene likt, da Kristian Aasen utlignet for vertene. Ut fra dommer Marcin Jakolskis bok, var det en tøff batalje i 2. omgang, hvor Gran til slutt endte med hele fem gule kort. Avslutningen ble også voldsom, hvor Vemund Wøien blir utvist for sitt andre gule, og Ottestad scorer det avgjørende målet. Dermed retur til Hadeland uten poeng denne gangen for Gransgutta.