En «må vinne»-kamp

Brandbu tar turen over åsen for viktig bortekamp mot Skreia 2. Skal de henge med i toppen er kun seier godt nok.

Skreia 2 er foreløpige poengløse, og sist ble det tap 1-3 hjemme mot Harestua. Dermed er klubben tabelljumbo i denne avdelingen. Siste fem har klubben vært markant dårlig midtveis i 1. omgang, mens offensivt har de ingen tydelige styrker eller svakheter. Status siste fem hjemme: 1-0-4

Brandbu har kapret 15 av 21 mulige poeng, og har enda til gode å gå målløse av banen. Storseier 5-1 sist hjemme mot Kolbu KK 2, men tapte forrige bortekamp mot Harestua. Sliter defensivt i samme tidsområde som motstanderen her, men scorer også mye i samme periode. BIF har også vist at de kan avslutte kampene sterkt den siste tiden. Status siste fem borte: 4-0-1

Formmessig skal det være stor forskjell på lagene, hvor gjestene er en del hakk over for øyeblikket. Skreia 2 må også klare seg uten Gaute Laeskogen i denne kampen etter utvisning sist. Vi tror Brandbu sikrer nye poeng i toppstriden. Tips: B

Analyse

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.