Rød aften mot Vikåsen

Jevnaker 2 har slitt på utebane så langt, men både røde trøyer fra Hadeland og dommeren, gjorde det til en helrød aften for hjemmelaget.

Etter 25 minutter av kampen fryktet nok de fleste at det nok en gang skulle ende opp med nok et bortetap for Jevnaker 2, da Andreas Sivertsen sendte hjemmelaget i ledelsen. Et snaut kvarter senere fikk JIF 2 tildelt straffe. Fin Merlin Wetter gjorde jobben, og dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-1.

Etter pause åpnet dommer Mesut Aricigil virkelig lommen for kortene, og det ble til slutt fem gule kort (fordelt 4-1 i favør Vikåsen). Igjen endte Jevnaker 2 med å komme under, da Karl Erik Pedersen ga hjemmelaget ledelsen for andre gang i kampen. Gjestene fra Hadeland ga heldigvis ikke opp, og Robin Bjørge Skancke sikret et deilig poeng kvarteret før slutt. Ikke nok med at Vikåsen mistet poeng mot rødtrøyene, så endte de også opp med å få Øystein Westby Foss utvist tre minutter på overtid.

Lagbørs: Vikåsen (20) – Jevnaker 2 (31)