Skreia grunnet på Holme

Brandbu reiste til Toten for fortsatt heng på tetlagene. Poengene ble kapret med hjem av rødtrøyene.

Allerede etter tre minutter markerte dagens mann seg, da Lars Erik Holme satte sitt første for dagen. Forventningene på forhånd var definitivt full pott, ettersom Skreia 2 har slitt med både scoringer og poeng så lang. Skuldrene ble definitivt senket at Holme igjen doblet BIF sin ledelse, noe som også ble pauseresultatet.

Etter pause skjedde ingenting på målfronten før det gjenstod 17 minutter av kampen. En redusering av Skreia 2 skapte kanskje forhåpninger om en overraskelse. Men, kun syv minutter etter reduseringen punkterte Radoslaw Przylucki kampen. Dermed tre meget viktig poeng i toppstriden.

Lagbørs: Skreia 2 (12) – Brandbu (28)

Kampfakta

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.