Gran(d) sprekk

Siste hjemmekamp før sommerferien skulle bli en hyggelig affære for Gran, men det endte med totalkolaps mot slutten av kampen.

Det skulle gå hele 38 minutter før Gran fikk hull på byllen, og gikk opp til 1-0 (ukjent målscorer). Scoringen medførte også at hjemmelaget kunne gå i garderoben med ledelse. GIL våknet tydeligvis ikke helt etter hvilen, da det kun gikk to minutter ut i 2. omgang før Furnes utlignet ved Håvard Arnkværn. Resultatmessig lå det an til poengdeling da det gjenstod drøye ti minutter av ordinær tid. Så raknet det fullstendig for Gran, hvor de slipper inn tre mål i løpet av seks minutter. Fra å ligge an til uavgjort, lå de plutselig under med 4-1 mot Furnes. Ole Petter Berget scoret et trøstemål rett før kampslutt, og er dermed oppe i ni mål totalt denne sesongen (syv i 4. divisjon).

Lagbørs: Gran (11) – Furnes (39)