Sommeravslutning med full pott

Lørdag er det duket for siste kamp før sommerferien for Gran, hvor de tar turen til Toten. En perfekt inngang til sommeren bør være tre poeng med hjem.

Reinsvoll står uten seier på sine syv siste kamper, og har kun en seier på siste ti. Hjemme har de nå tre strake tap, hvor de sist endte med 0-2 for Gjøvik-Lyn 2. Laget er foreløpig plassert nest sist i divisjonen, og har på sine fem siste kamper kun scoret to mål. Defensivt er det helsprekk rett etter pause, hvor de har målforskjell 0-5 på siste fem kamper. Status siste fem hjemme: 1-0-4

Gran har til nå denne sesongen slitt veldig med stabiliteten, og har tap i sine to siste kamper. Skuffet med 2-4 sist mot Furnes, og vi må tilbake til 14. Mai sist GIL vant på fremmed gress. 8. plass er nok langt unna forventet for gjestene. Offensivt siste fem har Gran scoret forholdsvis jevnt fordelt med mål, mens defensivt har de en utfordring siste halvtimen av kampene. Hele åtte av 12 baklengs på deres fem siste kamper har kommet i denne perioden. Status siste fem borte: 1-1-3

Reinsvoll vant 2-1 sist lagene møttes på samme arena tilbake i 2021. I utgangspunktet skal Gran være et sterkere lag, men hjemmeformen til Reinsvoll er ikke langt unna hva Gran har prestert borte. Blir trolig et jevnt oppgjør, men med GIL som knepen favoritt. Tips: B