Nok en tung dag

Jevnaker reiser til Ørenbanen og kamp mot DBK i neste seriekamp. Der frykter vi de nok en gang ender tomhendte hjem.

DBK har skuffet i sine to siste kamper borte, hvor det ble henholdsvis tap for Svelvik (1-3) og Åssiden (1-2), noe som har hektet klubben av i kampen om opprykk. Forrige hjemmekamp var dog et stort pluss, hvor Vestfossen imponerende ble slått med 3-2. Hjemmelaget har falt ned til en 3. plass etter hengekampene i midtuken. DBK har på sine fem siste vært fullstendig Hawaii siste kvarteret, hvor de har 5-4 i målforskjell. Så definitivt et bevis på at kampen ikke er avgjort før full tid. Kuriositeter: Vunnet fem siste hjemme. Scoring i sine seks siste kamper. Status siste fem hjemme: 5-0-0.

Jevnaker kommer fra to hjemmetap mot henholdsvis Modum og Åskollen, men gjorde en god figur i forrige bortekamp med poeng borte mot Hallingdal. Laget ligger fortsatt på nedrykksplass, men har kun poenget opp til Kongsberg for øyeblikket. Offensivt siste fem er det rett etter pause JIF er skarpest, men trener Jan Gundro Thorstensen må få skikk på forsvaret midtveis i 2. omgang og rett etter pause om de snart skal begynne å sanke poeng. Kuriositeter: Syv strake kamper uten seier, og uten seier siste fem bortekamper. Status siste fem borte: 0-1-4.

Nedadgående kurve for hjemmelaget formmessig, men bør likevel være noen hakk bedre enn JIF her. DBK vant 3-1 i våres, og 4-1 sist lagene møttes på samme arena (16/9-2019). Vertene må klare seg uten duoen Didrik Storskogen og Snorre Kortgaard grunnet suspensjon. Tips: H