Praktfullt etter pause

Lunner/Harestua dro virkelig til etter pausen mot Skreia, og sikret laget nok en seier i 3. divisjon.

Før pause gikk det resultatmessig ikke helt som planlagt mot Skreia, når Toten-laget tok ledelsen på straffe etter 25 minutter ved Madelein Bjørkvold Bech. Dermed kunne gjestene gå til pause med ledelse, og når de i tillegg økte til 2-0 kort tid ut i 2. omgang, begynte kanskje flere å frykte at poengene skulle glippe.

En ekstrem snuoperasjon på syv minutter gjorde at Lunner overtok initiativet. Etter 51 minutter reduserte Leonita Berisha for hjemmelaget, og fire minutter senere utlignet Martine Dalby Mathisen. Kun tre minutter senere ga Mariann Stokk Midtlie LFK ledelsen i kampen for aller første gang. Når samme spillere økte til 4-2 drøye kvarteret senere, var kampen mer eller mindre avgjort. Anna Tonette Johnsen satte den endelige spikeren i kista syv minutter før ordinær tid. – Jentene snur 0-2 til 5-2 og spiller en helt overlegen andre omgang på Harestua i kveld! Festfotball, var uttalelsene på lagets Facebook-side etter kampen.

Lagbørs: Lunner (28) – Skreia (14)