Knallsterkt!

Det var duket for viktig toppoppgjør på Toten, når Eina tok i mot Brandbu i 6. divisjon. BIF imponerte enormt.

På forhånd holdt vi Eina som knepen favoritt grunnet hjemmebanefordel, men Stig Ørjan Ruden gjorde allerede etter 11 minutter en scoring som signaliserte at de ønsket å gjøre forhåndstipsene til skamme. Det så lenge ut til at Brandbu skulle gå til pause med ledelse, men Morten Blien utlignet rett før pausesignalet, slik at lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1.

Etter pause gikk hjemmelaget tøft ut, og tok ledelsen før Brandbu nesten hadde våknet etter hvilen. Ledelsen skulle dog vare kun i fem minutter, før Anders Nicolai Stenersen utlignet på straffe. Kun ni minutter senere var Brandbu igjen i ledelsen, da Amund Linstad ga gjestene 3-2. Fire minutter før full tid sikret Radoslaw Przylucki en meget sterk 4-2-seier for Hadelendingene.

Lagbørs: Eina (12) – Brandbu (39)