Fire på tolv minutter

Det ble målrikt når Lunner/Harestua gjestet Storhamar 2, og Iselin Barclay de Nitter gjorde mesterstykket å score fire mål på tolv minutter etter hvilen.

Det skulle gå syv minutter før Lunner/Harestua sin suverene toppscorer satte dagens første, og snaue kvarteret senere økte Emmy Nikoline Haugestøl Strømnes til 2-0. En annen storscorer viste seg også frem åtte minutter før hvilen, når Martine Dalby Mathisen fastsatte pauseresultatet til 3-0. Etter hvilen ble det total dominans fra gjestene. Fra det 51. minutt og til 63. minutt scoret Iselin Nitter ikke mindre enn imponerende fire mål. Plutselig gikk Lunner/Harestua dermed fra 3-0 til 7-0 på kort tid. Så puttet Martine Dalby Mathisen to nye, før Iselin avsluttet sin målbonansa med to nye før full tid. Det betyr at hun nå har hele 26 mål inneværende sesong, noe som tilsier et snitt på to scoringer per kamp. Hun er også ni mål foran nummer to på toppscorerlisten, som er Camilla Bekkevold (Brumunddal) med 17. – En deilig seier i flomlyset på Hamar i kveld! Jentene vinner 11-0 mot Storhamar 2! Andre omgang var spesielt solid med hele 8 scoringer. Emmy fikk sin første scoring for damelaget! Ekstra ros også til Emma som hadde fire assist i dag og gjorde en knallgod kamp, uttalte klubben på sin Facebook-side etter kamp.

Lagbørs: Storhamar 2 (5) – Lunner/Harestua (32)