GRATULERER BRANDBU!!

Så er det avgjort, Brandbu er vinner av 6. divisjon avdeling 4. Det etter en jevn og spennende toppkamp mot Eina på Brandbu stadion.

Det var mye spenning knyttet til oppgjøret, hvor BIF kunne sikre seg tittelen med uavgjort eller seier. Radoslaw Przylucki sendte hjemmelaget til himmels, da han ga hjemmelaget ledelsen etter 17 minutter. Eina utlignet syv minutter senere ved Joakim Omdahl Bjørnerud, og sendte dermed lagene i garderoben med 1-1. Etter hvilen gikk det nok trolig et stikk i brystet hos de fleste, da omgangen var kun seks minutter gammel når Eina gikk opp i ledelsen. Lars Ove Lundby ga dermed Totningene et lite håp om fortsatt kamp om 1. plassen. Lars Erik Holme dunket inn tre i forrige kamp, og skapte balanse i regnskapet etter 62 minutter. Dermed var Brandbu igjen i førersetet med tanke på tittelen. Kvarteret før slutt sikret Lars Gudbrand Tokerud definitivt at Brandbu får forlenge sesongen med kvalik-kamper. Seier 3-2 og vinner av sin avdeling i 6. divisjon. Det er bare å bøye seg i hatten.

Lagbørs: Brandbu (30) – Eina (25)