Nytt hattrick, nå på ni minutter

Iselin Barclay de Nitter var igjen i scoringshumør, når Kjellmyra ble sendt hjem med stortap. Ekte hattrick på ni minutter står det respekt av.

Kjellmyra rakk ikke å bli varme i trøyene før det plutselig stod 3-0 til hjemmelaget. Iselin Barclay De Nitter dunket inn mål i det 8., 10. og 17. minutt for Lunner/Harestua. Guro Næss Berge var igjen tilbake i startoppstillingen, og kvitterte like godt med to mål. Først rett etter Nitters hattrick, så var Nitter frempå med sitt fjerde, før Guro puttet sitt andre midtveis i 2. omgang. Hele scoringsseansen til vertene ble avsluttet med mål nummer syv av Lili Isak. Siste 20 minuttene slakket nok hjemmelaget av, når Kjellmyra reduserte to ganger ved Ida Vardebakken Bryhn og Mathilde Holt. Nok en målfest av Iselin Nitter har nå ført henne opp i fantastiske 30 mål denne sesongen.

Lagbørs: Lunner (20) – Kjellmyra (12)