Helsprekk etter pause

Lunner/Harestua visste de fikk en tøff bortekamp, men etter pause mot Brumunddal rant målene inn.

Ingen enkel sak å møte et opprykksjagende Brumunddal på bortebane, og når jentene fra Hadeland kun hadde en inbytter å spille på, ble det til slutt fryktelig tungt. Det skulle likevel gå 18 minutter før hjemmelaget fikk sitt første mål, når Hanna Buraas-Evensen ga «Dala» ledelsen. Kun minuttet senere økte Selma Stensrud på til 2-0. Rett før pause puttet Amalie Brostuen Ødegård og Hanna Buraas-Evensen igjen, slik at pauseresultatet ble hele 4-0. Etter hvilen gikk Lunner/Harestua opp i limingen. Sara Hoelstad scoret tre, Lene Martinsen to og Camilla Bekkevold et i 2. omgang. Dermed ble det stygge 10-0 i retur til Hadeland.

Lagbørs: Brumunddal (39) – Lunner/Harestua (12)