Tre nykommere

Jevnaker hviler ikke på laurbærene før kommende sesong, og har allerede hentet inn tre nye spillere foran 2023-sesongen.

Allerede 21. Desember ble det klart at Adrian Axe Sallaup signerte fra Heradsbygda. – Det er denne typen spillere vi skal tiltrekke oss i JIF hvis vi skal lykkes fremover. Unge lokale spillere med gode holdninger og treningsvilje. Vi skal være klubben for lokale spillere som ønsker å satse, uttalte sportslig leder Bjørn Opdahl til JIF.no.

Dagen etter kom nok en spiller fra Heradsbygda, når Ole Marius Sørby ble neste spiller inn for rødtrøyene. Siste overgang er Oddur Karl Heidarsson fra Holeværingen. – Jeg er glad for å ha signert for Jevnaker IF. Det kjentes veldig riktig ut å signere nå. Spent på tiden fremover og har troa på at dette kommer til å bli veldig bra. Fin gjeng og fine rammer. Gleder meg til å ta steg i JIF, uttalte 28-åringen til Jevnakers nettside.

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *