Nok en høyprofilert trener

4. divisjon Buskerud kan bli en hard batalje i 2023-sesongen, spesielt med profilerte trenere på sidelinjen.

Jevnaker har som kjent gått høyt ut, og hentet inn Bengt Eriksen foran kommende sesong. Han gjennomførte sin første trening i kveld på Jevnaker stadion, hvor han ble møtt av 100 fremmøtte tilskuere. Med andre ord er det ingenting å si på engasjementet før sesongen er kommet i gang.

Et annet lag tar også skikkelig sats foran kommende sesong, nemlig Åssiden. Inn foran 2023-sesongen er ikke ukjente Kenneth Karlsen. Med bakgrunn som spiller fra Strømsgodset, og ikke minst utallige roller i Mjøndalen, er ambisjonsnivået høyt hos Drammens-klubben. – Jeg synes vi i Åssiden burde ha en drøm om komme til Obos-ligaen. Det er kanskje ikke realistisk, men hvorfor ikke? uttalte treneren til Drammens Tidende. Dermed er vel forventningene til den kommende sesongen satt?

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *