Tap i premieren

Jevnaker sesongåpnet 2023 med treningskamp hjemme mot Hallingdal, men endte med en omgang det er verdt å ta noe med seg fra.

Rammen var definitivt på plass, med ca 85 tilskuere og supportergruppe med bluss og trommer. Dermed var det kun temperatur som ikke tilsa at det var en tellende kamp for hjemmelaget. Med andre ord var det knyttet mye spenning til Bengt Eriksens trenerdebut på Jevnaker stadion.

Jevnakers mål før pause var av det merkelige slaget, hvor et innlegg ender opp med et praktfullt selvmål av Hallingdal. JIF hadde mye av banespillet før pause, men 2. omgang var Hallingdal dominerende. Trener Eriksen oppsummerte kampen til JIF.no på følgende måte: – Veldig rotete 0-10 min spesielt i forhold til fighting og krig. Deretter spilte vi dem ut frem til pause. Dette var meget bra, men vi brente 2-3 100% sjanser. Burde stått mer enn 1-0. I 2. omgang ble vi løpende etter ball i stedet for å eie den. En dårlig omgang av oss. Dette var vår 10. øving/trening i år.