Første borte?

Lunner/Harestua/Grua sine kvinner fikk forrige bortekamp mot Elverum utsatt, men gjør nå et nytt forsøk når turen går til Stange/Vallset. LHG har kun spilt en bortekamp til nå, og det endte med tap 1-0 mot Løten. Står foreløpig med tre poeng på like mange kamper.

Hjemmelaget Stange/Vallset har allerede spilt fem kamper, men kun en på eget gress. Det har resultert i fem av 15 mulige poeng. Laget er uten scoring i sine to siste kamper, og kommer nylig fra tap 5-0 borte mot Vind.

Blir trolig en jevn målfattig duell, men vi tror LHG bokfører sesongens første borteseier.

25 mai 2023-20:05
Pause: 1-0
Stange (k)
2
Lunner FK (k)
1
Fulltid
Dommere
Manglende spillere
Stange (k)
Lunner FK (k)

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *