Åpner på lørdag

Selv om Oppdalskarusellen starter om 11 dager, kan du tyvstarte allerede lørdag.

Har du ikke anledning til å delta på hovedarrangementet 16. April? Fortvil ikke. Vi viderefører noe av det gode Covid-19 førte med seg, og gir dere fortsatt mulighet til å løpe etappe 1 til 4 virtuelt hvis ønskelig. Husk at du må være påmeldt ordinær karusell for å få godkjent forhåndsløping.

I 2023 vil de fire første løpene være åpen for å kunne løpe på Strava/Garmin etc. (løpeapp med kartfunksjon). Gjennomføring av løp på løpeapp må utføres i tidsperioden lørdag uken før hovedløpet, og innen fredag løpsuken. Resultat må være oversendt på hschevik@gmail.com innen kl. midnatt fredag før løpsstart. Resultatet vil også bli offentliggjort på startlisten på selve løpsdagen på startlistene

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *