Duket for årets siste

Søndag er det klart for årets aller siste løp i Oppdalskarusellen. Løpsstart for herrene er kl 12, og kvinnene kl 13.

Siste løpet er tradisjonelt en jaktstart ut fra tidligere løp (poengdifferansen blir omregnet til sekunder), og i år er det herrene som starter ballet kl 12:00. En time senere er det duket for kvinnenes jaktstart, hvor også de som deltar i klasse uten tidtaking vil starte ca 13:04.

Det er ikke mulig å forhåndsløpe (naturlig nok) det siste løpet, og du må være påmeldt på lik linje som de foregående løpene for å delta. Har du ikke vært med på noen av de fire foregående, så er dere hjertelig velkomne til å delta likevel. Dere vil i såfall starte fire minutter bak leder.

Etter målgang i kvinneklassen, blir det premieutdeling og trekning av premier på startnummer av de som er med siste dag.

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *