Klart for jaktstart

Søndag 17. september er det siste løp i jubileumsutgaven av Oppdalskarusellen. Løpsstart er kl 12:00

Siste løpet arrangeres som kjent som jaktstart, hvor poengene dere har tjent opp på de fire foregående løpene gir utgangspunkt for startlisten. Et poeng tilsvarer et sekunds differanse (f.eks. det skiller 20 poeng mellom to løpere, som dermed tilsvarer 20 sekunders differanse ved start).

Klokka 12:00 går starten i kvinneklassen, men nytt av året er at herrene starter kl 12:10. Årsaken er ønske om å komprimere arrangementet, og at forhåpentlig flere har mulighet til å være med på premieutdeling ved løpsslutt. Vi minner også om at kiosken er åpen under hele arrangementet.

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *