Kun to uker til 2. løp

I dag er det kun to uker igjen til neste løp i Oppdalskarusellen. Har du ikke meldt deg på enda, så er det bare å gå inn på vår side og klikke deg inn.

Nytt denne gangen er at vi har utvidet påmeldingsfristen til midnatt fredag før løpet. Skulle du være uheldig å ikke rekke den fristen, er det mulig å etteranmelde seg på NOIL mellom kl 12 og 13 løpsdagen. Årsaken til avslutning kl 13, skyldes at løpere som etteranmeldes må manuelt registreres inn i tidtakersystemet. PS! Ute etter å spare noen kroner, og mindre stress så er det billigere å melde seg på så tidlig som mulig.

Klasse uten tidtaking har samme frister som klasse med tidtaking, men har etteranmelding en halv time lenger løpsdagen. Der er det heller ikke noe prisøkning på etteranmelding.

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.