Tøff batalje på Toten

Lunner/Harestua reiser til Toten for bortekamp mot Skreia 2, og det blir trolig et jevnt oppgjør i vente.

Sesongstarten for Skreia 2 er poengløs, men de viste hjemme mot Eina at de kan bli vriene å hanskes med på eget gress. Sist ble det tap 5-1 borte mot Brandbu. Laget ligger nest sist på tabellen i 6. divisjon, og er mest scoringsvillig midtveis i 1. omgang. Defensivt sliter laget siste halvtimen av kampene, hvor de på siste fem har sluppet inn totalt åtte mål. Status siste fem hjemme: 3-0-2

Tap i siste to kamper for Lunner/Harestua, og er allerede i ferd med å hekte seg selv av i opprykkskampen. Kommer fra tap sist i lokaloppgjøret mot Harestua/Lunner 2 hjemme (2-6). Det betyr at gjestene er på plassen over motstanderen her. Lunner scorer mest rett etter pause i de fem siste kampene, men har sluppet inn hele fem baklengs av 8 totalt siste fem rett før pause. Status siste fem borte: 0-0-5.

Formmessig er Lunner et lite hakk bedre enn Skreia 2, men her tror vi hjemmebanefordelen tipper denne kampen til en knepen seier til Totningene. Tips: H