Skal være tre poeng

Lørdag får Gran besøk langveisfra, når Engerdal tar turen til Hadeland. Her forventes det seier for GIL.

Gran har enda ikke vunnet hjemme, og står med poengdeling på sine to kamper på eget gress så langt. Kun et tap på siste fem, men kun en av de har endt med seier. GIL har scoret i alle sine kamper til nå, men fasit er kun seks av 15 mulige poeng. Kommer fra uavgjort sist hjemme mot Gjøvik-Lyn 2, og foreløpig nummer ni i avdelingen. Status siste fem hjemme: 0-4-1.

Engerdal er klar for sin sjette bortekamp på rad, og alle kampene har endt med tap. Laget har også gått målløse av banen i sine fire siste kamper. Sist ble det 0-4 mot Gjøvik-Lyn 2, og laget er plassert helt sist i avdelingen. Laget lekker som en sil rett før pause og midtveis i 2. omgang, og har kun en scoring i sine fem siste. Status borte: 0-0-5

Som nevnt flere ganger har sesongstarten vært en skuffelse for Gran, men her skal og bør Gran sikre full pott. Tips: H