Nær kjempeskrell av Harestua

Eina karret med seg et poeng hjemme mot Harestua, men poengene var nesten nede i bagen på vei hjem til Hadeland.

Eina tok oppskriftsmessig ledelsen allerede etter seks minutter, men dette var tydelig en kamp hvor Harestua absolutt ikke skulle gi seg uten kamp. Utligningen kom 19 minutter senere, da Jor Strand Wullf sikret at lagene gikk til pause med 1-1.

Når Harestua gikk opp i ledelsen fem minutter før ordinær tid, lå det dermed an til en kjempeskrell i denne kampen. Når i tillegg hjemmelaget fikk en spiller utvist på overtid, hadde nok de fleste innsett at Harestua skulle ende opp med alle poengene. Hele tre minutter på overtid fikk do Eina tildelt straffe, som medførte utligning og et poeng. Surt for Harestua, men likevel et meget respektabelt resultat mot en av opprykksfavorittene.

Lagbørs: Eina (24) – Harestua (33)