Ekstremt viktig bunnkamp

Fredag er det duket for ny seriekamp på Jevnaker Stadion, hvor ROS er gjestende lag. Vi tror ikke motgangen snur for Jevnaker enda.

Siste seks kamper er tapt for JIF, og hjemme er de fire siste kampene endt med tap så langt. Det betyr beskjedne seks av 24 mulige poeng til nå. Tap sist hjemme for Vestfossen, hvor baklengsmålene kom etter slurv i bakre ledd, noe som dermed plasserer laget som nummer 12. Midtveis i 1. omgang er fortsatt en akilleshæl for laget, hvor de har sluppet inn i snitt et mål per kamp siste fem. I motsatt ende av banen er laget mest effektivt midtveis i 2. omgang, hvor fire av siste fem scoringer har kommet. Status siste fem hjemme: 1-0-4

ROS står uten seier siste fem kamper, og har kapret syv av 24 mulige poeng. Siste fire borte har endt uten seier, og sist kamp fikk laget så både hatt og andre plagg passet (tap 8-0). Dog viste laget mot Svelvik at de kan ta poeng fra flere av lagene på nedre halvdel. 10. plass er foreløpig status for gjestene, og defensivt sliter laget med å holde kampen ut. Hele syv baklengs siste kvarteret gjør at mange poeng ryker. Status siste fem borte: 1-1-3.

To lag som er formmessig svake, men denne kampen er en må-vinne-kamp for JIF hvis de skal ha avstand til nedrykkstreken. Vi tror hjemmebanefordelen tipper kampen til fordel JIF. Tips: H