Til gode å overbevise hjemme

Søndag er det duket for ny hjemmekamp for Lunner/Harestua sitt damelag, hvor de får besøk fra bunnlaget Storhamar 2.

Fire strake seire nå for Lunner/Harestua, og foreløpig 12 av 18 mulige poeng. Sterk 4-2-seier borte mot Vind sist, og laget har plassert seg på en finfin 3. plass. Jentene har en tendens til å gå sterkt ut, og scorer mest første kvarteret. Defensivt har det en tendens til å glippe siste 15 før pause. Status siste fem hjemme: 2-0-3.

Storhamar 2 står uten poeng så langt, og har ikke scoret i sine to siste kamper. Ble forventet tap 0-4 hjemme mot Elverum sist, og laget er dermed nederst i 3. divisjon. Kun scoret to mål på siste fem, men har som Lunner en downperiode siste kvarteret før pause. Også midtveis i 2. omgang har laget slitt defensivt på de siste fem kampene. Status siste fem borte: 1-1-3.

Lunner/Harestua skal i utgangspunktet være flere hakk bedre enn sin motstander her, men vi frykter at laget går på en real undervurderingsskrell på hjemmebane. Sjansetips på B