ROS fikk «hat-Strikys»

Jevnaker hadde definitivt en kamp de måtte vinne for å holde nedrykksstrid på en armlengdes avstand. Det gjorde de til gangs.

Motstander ROS fikk kun gleden av å være med på festen i tolv minutter, før dagens store spiller dunket inn 1-0. Litaueren Gediminas Strikys, som ble hentet fra Hønefoss BK før sesongen, scoret sesongens første mål. Ti minutter senere doblet han målkontoen, da Jevnaker gikk opp til 2-0. Spiss-kollega Kujtim Ismaili har ikke scoret siden kampen mot DBK 29. April, men våknet også til liv i denne kampen. 3-0 kom fem minutter før pause, og samme mann økte til komfortable 4-0 kun kvarteret ut i 2. omgang.

Gediminas Strikys fullbyrdet sin dag med sitt tredje mål for dagen kun fem minutter før full tid. Dermed tok JIF tre livsviktige poeng på nedre halvdel, og samtidig har de røde kanskje fått i gang sine offensive spillere.

Lagbørs: Jevnaker (39) – ROS (9)