Harestua klar for ny lokalskalp

Fredag byr 6. divisjon på nok et lokaloppgjør, hvor vi forventer stinn brakke på sidelinjen.

Harestua er ubeseiret på sine fem siste kamper, og har hanket inn 13 av 18 mulige poeng. Lagets to hjemmekamper denne sesongen har begge endt med seier. I tillegg har HIL enda ikke klart å gå målløse av banen. Laget kommer fra godkjent 3-1 borte mot Skreia 2 sist, og imponerte mange med seieren over Brandbu i sin forrige hjemmekamp. Laget er nummer to, med kun tre poeng opp til Eina (Harestua har en kamp mindre spilt). Målmessig er laget markant best midtveis i 1. omgang, og siste kvarteret i kampene. På de fem siste har 13 av totalt 18 mål kommet i de periodene. Siste 15 er også da laget slipper inn mest. Status siste fem hjemme: 2-1-2.

Kun ni av 21 mulige poeng har havnet inn på Lunner sin «konto» til nå, men positivt er at laget har scoret i sine fem siste kamper. Sterk seier 2-1 hjemme mot Eina sist, men varierer alt for mye på bortebane denne sesongen. Dermed er laget nede på en 4. plass, med hele syv poeng opp til ledelse. LFK er giftigst siste kvarteret, mens defensivt har tydelig konsentrasjonen sviktet midtveis i 1. omgang på lagets siste fem kamper. Status siste fem borte: 1-0-4

Seier 6-2 til Harestua i forrige møte 13. Mai, da på Frøystad. Formmessig er Harestua flere hakk bedre enn sin motstander her, og bør normalt sikre seg en grei seier. Tips: H