Gylden sjanse for tre nye

Jevnaker får besøk av Konnerud på fredag, og her bør Jevnaker kunne sitte igjen med full pott

Jevnaker står med kun en seier på sine åtte siste kamper, og dermed ni av 30 mulige poeng til nå. Likevel poengsvikten, har laget scoret i sine fem siste kamper. Skuffet sist borte med tap 1-3 mot nyopprykkede Eiker/Kvikk, med nedsablet ROS i forrige hjemmekamp med hele 5-0. Det holder til en foreløpig 11. plass. Ingen utpregede perioder Jevnaker scorer mest mål, men sliter defensivt midtveis i begge omganger. Status siste fem hjemme: 1-0-4.

Konnerud har gått målløse av banen i sine to siste bortekamper, og har kun en seier på sine seks siste kamper. Det betyr 13 av 30 mulige poeng, og en 8. plass så langt på tabellen. Gjestene tapte også for Eiker/Kvikk borte i sin siste kamp i midtuken, men da kun med 1-0. Før den kampen fikk laget skikkelig stryk med tap 1-5 hjemme mot Åssiden. Siste fem har gitt best uttelling rett etter pause, mens de slipper ofte inn mye mål generelt etter pause. Status siste fem borte: 2-1-2.

Seier 3-2 til Konnerud sist lagene møttes på samme arena (27. Juni 2019). Verdt å merke seg er at gjestene må klare seg uten sin suspenderte toppscorer Simen Ruud i denne kampen. Formmessig er kanskje JIF et lite knepp bedre, og når de i tillegg har hjemmebane, bør poengene forbli på Hadeland. Tips: H