Seier røk etter fanatisk 2. omgang

Kampen mellom Gran og Ottestad var to vidt forskjellige verdener før og etter pause, men for Gran gikk det galt.

Før hvilen skjedde det ingenting i målprotokollen, og de fremmøtte var trolig skeptisk til hva de ville få av underholdning etter hvilen. De som faktisk valgte å bli, fikk definitivt spenning som fortjeneste. Seks minutter ut i 2. omgang tok gjestene ledelsen ved William Oliver Karlsen. Ledelsen skulle vare i kun fire minutter, når Vemund Wøien utlignet. 13 minutter senere var Ottestad igjen i føringen, når Erik Hulleberg la på til 2-1 for bortelaget. Nok en gang var det Wøien som skulle få hjemmelaget tilbake i kampen, når han utlignet til 2-2 syv minutter etter Ottestad sin scoring. Så begynte definitivt dramatikken. Tre minutter før full tid sendte Mads Engh Johannessen GIL foran, og flere hadde da forhåpninger om at poengene skulle bli igjen på Hadeland. Slik skulle det dog ikke bli. To scoringer rett før slutt av duoen Marcus Lasalle de Flon og Muhammed Adnan Al-Muhammed gjorde total omvending av sluttresultatet, og GIL stod dermed igjen med null og niks.

Lagbørs: Gran (16) – Ottestad (37)