Greie tre poeng mot bunnlaget

Gran sikret seg tre nye poeng, da bunnlaget Reinsvoll ble beseiret i Parken søndag.

Først og fremst må Hadelandsfotball beklage Livescore fra denne kampen, da vår kilde sviktet. Så de av dere som trodde kampen endte 0-0, må vi herved bare beklage at så ikke var tilfelle.

Reinsvoll er i poengnød for å holde Sander på avstand, men fikk ingen hjelp av Gran i denne kampen. Edosa Eguamwense åpnet målkontoen denne søndagen etter et drøyt kvarter, og den ble doblet 13 minutter før hvilen av Ole Petter Berget. Etter hvilen avgjorde Joakim Mohn Rishovd etter 52 minutter, da hjemmelaget gikk opp til 3-0. Selv om Reinsvolll kanskje hadde forhåpninger om å komme tilbake med sin redusering av Sivert Sæbø Dybvad ni minutter senere, så ble den drømmen knust åtte minutter før full tid. GIL ble tildelt straffe, og Ole Petter Berget fikk æren av å score sitt andre for dagen. Sæbø Dybvad fikk inn et trøstemål for Totningene fem minutter før full tid.

Lagbørs: Gran (27) – Reinsvoll (19)