Cupeventyr over

Gran sitt cupeventyr stoppet allerede i første kamp, da nyopprykkede Skreia sikret seg 3-2-seier.

Sak sakset fra Skreia.no:

Allerede fra avspark fikk vi en forsmak på at i 4. div. møter vi et helt annet tempo enn det vi har vært vandt til fra nivået under.
Vi ble tatt litt på senga og allerede etter 5 min. tok Gran ledelsen etter et godt frispark fra ca. 18 meter.
Vi jobber oss sakte men sikkert mer og mer inn i matchen og får etter hvert litt mer tak i kampen.
Etter snaue 20 min. får vi frispark fra ca 35 meter. Gode frisparkskyttere har vi nok av og Rocky var ikke snauere enn at han fyrte av og ballen gikk rett i mål. Det var vel ikke noe stort keeper-spill ved denne anledningen men mål er mål og dermed står det 1-1.
Etter ca. halvtimen tar vi ledelsen 2-1 etter corner. Etter noen heftige diskusjoner etter matchen ble det til slutt Rocky som ble kreditert denne scoringen også.
Dette ble også stillingen til pause.
I 2. omgang tar vi styringen fra avspark og kontrollerer det meste av omgangen. Vi skaper flere store sjanser og slipper til Gran veldig lite.
Etter ca. timen spilt får vi frispark fra ca. 20 meter. Denne gangen hadde Lars rykket fram i køen og fyrte et bra skudd som keeper måtte gi retur på. Denne snapper Elias som blir felt av keeper. Dommer gir fordel, ballen havner hos Adonis som kontrollert kunne trille ballen i mål og dermed 3-1.
Vi fortsetter og styre matchen men når Gran reduserer til 2-3 med ca. 10 minutter igjen blir det plutselig match igjen.
Vi rir stormen av uten altfor mye dramatikk og kunne dermed innkassere årets første seier.