Duket for en liten skrell

Onsdag tar Lunner/Harestua sitt damelag imot Kongsvinger 2 på Frøystad, og her kan det fort bli en liten overraskelse i vente.

Hjemmelaget kommer fra en meget sterk seier borte mot Skreia sist (3-2), etter at laget startet sesongen med to tap hjemme. Det gjør at Lunner/Harestua per nå innehar en 7. plass på tabellen. Største utfordringen for vertene er å holde tett bakover i 1. omgang, hvor de har sluppet inn 10 mål siste fem kamper, mot to i 2. omgang. 1-0-4 siste fem hjemmekamper.

Kongsvinger 2 har innledet 2022-sesongen med to tap, og imponerte ikke sist med 1-3 hjemme for Elverum. Er formmessig et lite hakk bedre enn motstanderne her. Med andre ord er det avslutningen av forrige sesong, som gjør at ikke siste fem er en stygg affære. Er to plasser bak Lunner/Harestua på tabellen, og er mest giftig på scoringsfronten rett før og rett etter pause. Status borte: 3-1-1

Lunner/Harestua har ingen seire på siste seks møter, og tapte 1-5 sist lagene møttes på samme arena i 2019. Formmessig jevne lag i sesongstarten, og vi tror Lunner/Harestua overrasker her og sikrer poengene hjemme. Tips: H