Scoret i re-debut

Victor Skuland Abrahamsen har vendt hjem til Harestua, og startet like godt comebacket med å score mot Skreia 2.

Spissen Victor Skuland Abrahamsen vendte for kort tid tilbake til Harestua etter et kort opphold hos Solbygg, og noe mer perfekt returgave enn scoring i første kamp, kan vel ikke HIL forvente. Likevel var det Toten-laget som tok føringen etter 22 minutter, men ledelsen fikk de kun beholde i usle tre minutter. Da utlignet Kristian Fjellhammer for hjemmelaget. Rett før pause kom scoringen til omtalte Abrahamsen, slik at Harestua gikk til pause i ledelse.

Kun to minutter ut i 2. omgang fikk Harestua tildelt straffe av dommer Tron Brænden. Den satte Erik Thorvaldsen sikkert i mål. Fire minutter senere var Skreia 2 igjen frempå med en redusering, men derfra og ut kontrollerte Harestua kampen. Sivert Lien (78. minutt) og Erik Thorvaldsen med sitt andre for dagen fastsatte sluttresultatet til komfortable 5-2. Jor Strand Wullf ble stemt frem av supporterne som Harestuas beste spiller.

Lagbørs: Harestua (25) – Skreia 2 (12)