Ny skrell for Eina på Hadeland

Serieleder Eina ser ut til å få et Hadelands-kompleks i deres kamp om opprykk, når Lunner overrasket alt og alle i går kveld.

Få hadde trolig forventninger på forhånd om poeng i det hele tatt når Eina gjestet Frøystad, og oppskriftsmessig ga Andreas Helmersen gjestene ledelsen etter 29 minutter. Men, da Johan Sørum Gangsø utlignet seks minutter senere, kan trolig målet ha gitt Lunner et lite håp om en sensasjon.

Når kampen så ut til å ende med poengdeling, dukket en av Lunners storscorere opp og ordnet en stor skrell ut fra form og tabellplassering. Minutter før slutt sendte Thomas Trehjørningen Lunner både til himmels og i ledelse i kampen. Det resultatet ble også stående, og hjemmelaget kan si seg meget godt fornøyd med å beholde alle poengene. – Vi spiller en veldig bra kamp hjemme mot serielederen Eina i dag og vinner fullt fortjent 2-1, var uttalelsene på Lunner sin Facebook-side etter kamp.

Lagbørs: Lunner (30) – Eina (19)