Seig borteduell

Lunner/Harestua tar turen til de dype skoger for å spille bortekamp mot Kongsvinger 2 i kvinnenes 3. divisjon tirsdag. Det kan bli ubehagelig jevnt.

Hjemmelaget Kongsvinger 2 fikk et ublitt møte med Elverum sist borte, hvor de reiste hjem med stygge sifre (tap 1-5). Hadde før den kampen en fin rekke med resultater med fire strake seire, blant annet seier borte mot både Valdres og Kjellmyra. Laget er for øyeblikket på en 7. plass på tabellen, og har offensivt siste fem vist seg best før pause. Defensivt har dog laget vært hakket svakere også i 1. omgang. Kun et tap siste fem, og scoret naturlig nok i de fem kampene på rad. Status siste fem hjemme: 2-1-2.

Lunner/Harestua var tilbake på vinnersporet sist hjemme mot Skreia, og dermed påvirket ikke tapet mot serieleder Brumunddal damene stort. Jentene var sterke i forrige bortekamp mot Vind, hvor de returnerte med en imponerende 4-1-seier. 4. plass på tabellen så langt, og har offensivt scoret mest rett før pause og rett før kampslutt i sine fem siste kamper. Defensivt et lite knepp svakere siste halvtimen av første omgang. Siste tre bortekamper er vunnet, og står med syv strake kamper med scoring. Kun et tap siste syv kamper. Status siste fem borte: 3-1-1

6-2 til hjemmelaget sist de møttes i 2019, noe vi ikke tror gjentar seg. Lunner/Harestua er for øyeblikket noen knepp sterkere enn sin motstander. Vi tror på B, men frykter en nervepirrende affære. Tips: B