Godkjent 1. omgang

Jevnaker hadde ikke forventninger om poeng i bortekampen mot DBK, men viste før pause at de kan bli farligere utover høsten.

Allerede i forrige kamp mot Åskollen ble det vist gode takter at Jevnaker i store deler av kampen hadde vært fullt på høyde med topplagene, men slet med å sette sjansene. Mot DBK gikk det dog dessverre kun syv minutter før Marius Hansen Dokka ga hjemmelaget ledelsen, og snaue halvtimen av kampen doblet Vemund Eskevik for DBK. Aleksander Bakken Tveter reduserte på straffe ti minutter senere. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 2-1, som fortsatt ga JIF håp om en skrell i denne kampen.

Rødtrøyene hadde nok ikke våknet etter hvilen, og 3-1 til hjemmelaget kom kun to minutter ut i 2. omgang. Den scoringen tok nok trolig noe av luften ut av kampen. Så kan det spørres om konsentrasjonen glapp, eller om JIF sliter med å holde 90 minutter, når DBK scorer to mål til de siste fem minuttene. Marcus Næslund Haugland scoret to raske, og fastsatte sluttresultatet til 5-1.

Lagbørs: Drammens BK (30) – Jevnaker (12)